- Atlaidinātām saldētām cūku pupām novelk miziņu. Mīkstumu sablendē, samaļ vai sastampā. Liek klāt un iemaisa sasmalcinātu sīpolu, ķiplokus un pētersīļu lapiņas, olu un miltus, labi samīca viendabīgā masā, pievieno arī sāli un piparus.
- Masai jābūt pietiekami biezai, lai to varētu sadalīt un savelt bumbiņās. Bumbiņas viegli saplacinot, izveido kotletes.
- Liek pannā sakarsētā eļļā un nelielā karstumā, lai kotletes neapdeg, apgrozot cep aptuveni 3 minūtes no katras puses.
- Pasniedzot var pārliet ar krējumu vai jogurtu, klāt likt salātus.
Cūku pupu kotletes
Dārzeņu ēdieni
29. aprīlis, 2019
Komentēt
Cūku pupas ar kefīru ir viens no iemīļotajiem sezonas ēdieniem, bet tās var pagatavot arī savādāk.