• Pikantā plūmju mērce

    Plūmes ziemai
    8. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pikantā plūmju mērce recepte
    Pikantā plūmju mērce recepte
    Viegli pikanta plūmju mērce, kas lieliski izcels dažādus gaļas ēdienus!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

     

    NODERĪGI:

     

    ► Mērci var gatavot arī no zilajām plūmēm un pievienot baltvīna etiķi.
    ► No minētā produktu daudzuma iznāk apmēram divas 200 ml tilpuma burciņas. Mērci vēlams likt maza tilpuma burkās vienreizējai izlietošanai.
    ► Asā, pikantā mērce ir laba piedeva ceptai, grilētai un kūpinātai gaļai, desām, medījumiem, grilētiem dārzeņiem. To var pārlaistīt salātiem, pievienot citām mērcēm un zupām vai vienkārši tajā apmērcēt grauzdiņus.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē