• Ķirbju miltu krēmzupa ar garnelēm

    Krēmzupas
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    1. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ķirbju miltu krēmzupa ar garnelēm recepte
    Ķirbju miltu krēmzupa ar garnelēm recepte
    Kad organismam pietrūkst vitamīnu, šī zupa dos vajadzīgo devu – 100 g ķirbju miltu uzturvērtības ziņā atbilst kilogramam svaiga ķirbja!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas

    Ķirbju miltus iegūst, sasmalcinot izkaltētu ķirbi (ar visām mizām un sēklām!). Tos var nopirkt gatavus vai pagatavot paši.

    IETEIKUMI!

    • Jo lielāka ingvera sakne, jo zupa būs pikantāka. Ja ar ingveru esat uz “jūs”, iesākumam pietiks apmēram ar 7 cm garu saknīti. Ja garšos, nākamajā reizē ingveru var ņemt vairāk.
    • Zupai var pielikt arī gabaliņos sagrieztu ziedkāpostu.
    • Tiem, kas skaita kalorijas, ieteicams izmantot kafijas krējumu, jo tā tauku saturs ir trīs reizes mazāks nekā “parastajam”.
    • Dilles un garneles var aizstāt ar grauzdētiem baltmaizes kubiciņiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē