Padomi!
- Ķirbja biezeni uzreiz var pagatavot vairāk un ielikt maisiņos pa porcijām saldētavā, lai nākamajā reizē kūku var pagatavot ātrāk.
- Tā kā no šīs porcijas iznāk divas kūkas, vienu, ietītu pārtikas plēvē, var uzreiz ielikt saldētavā kādām brīvdienu brokastīm.
- Noteikti jāievēro tas pats knifs kā gatavojot mafinus – slapjās sastāvdaļas samaisa ar sausajām, mīkla jāapmaisa ļoti viegli un nedaudz, it kā iecilājot, pat ja tajā vietām vēl redzami sausi milti. Tie pazudīs. Tad kūka skaisti pacelsies un būs irdena. Ja mīklu pārmaisīs – tā būs blīva.
- Vislabāk ņemt parasto ķirbi, kas nav tik miltains.