- Sīpolu un burkānu sagriež, ķiplokus sasmalcina.
- Arī gaļu sagriež gabaliņos, katliņā vai dziļā pannā sakarsētā eļļā apgrozot apcep un no pannas noņem.
- Palikušajai eļļai pievieno nedaudz sviesta un apmaisot apcep sīpolus, burkānus un ķiplokus.
- Liek atpakaļ pie sīpoliem un burkāniem apcepto gaļu un nelielos gabalos sagrieztus kartupeļus, pārkaisa sāli un piparus, pievieno lauru lapas, pārlej karstu ūdeni tik daudz, lai kartupeļi un dārzeņi būtu tik tikko pārklāti, un visu ar uzliktu vāku lēni sautē, līdz gaļa ir mīksta un kartupeļi pašķīduši.
- Pievieno zirnīšus un saldo krējumu, pasautē vēl 5 minūtes un noņem no uguns.
- Pasniedzot var greznot ar zaļumiem.