• Kraukšķīgās kartupeļu pankūkas ar siļķīti un marinētu bieti

    Uzkodas
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    Daina Lapiņa
    9. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kartupeļu-siļķu uzkoda
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Kartupeļu-siļķu uzkoda
    Ātri un garšīgi pagatavojamas klasiskās kartupeļu pankūkas, pievienojot siļķi un marinētas bietes.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    6
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    25m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    35m
    9 vērtējumi
    4.44/5

    Nomizotus kartupeļus sarīvē smalkās skaidiņās, klāt pierīvē sīpolu, iemaisa arī sasmalcinātus pētersīļus un nedaudz sāls. Sīpola klātbūtni izceptās pankūkās nejūt, bet tas palīdz rīvētajiem kartupeļiem nesamelnēt. Lieko sulu, ja tāda ir sakrājusies, nolej, masu ar karoti pikās liek pannā sakarsētā eļļā, izplacina 5–7 mm biezumā un apgrozot izcep brūnas. Tā, pa daļām cepot, izcep visas pankūkas.

    Siļķes fileju sagriež 1 cm platos gabaliņos, marinētās bietes sagriež mazos kubiņos. Uz katras pankūkas liek piku krējuma, tai virsū – siļķes gabaliņu un biešu kubiņus, pārkaisa piparus un sasmalcinātus pētersīļus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē