- Kartupeļus ar mizu sālsūdenī izvāra mīkstus, bet vēl stingrus, nokāš, padzesē, nogriež virsiņas un ar karoti izgrebj mīkstumu, ko izlieto citām vajadzībām, atstājot tikai aptuveni puscentimetru biezu čaulu visapkārt.
- Kūpināto bekonu sīki sagriež un pannā sačurkstina kraukšķīgu.
- Sieru sarīvē skaidiņās vai sīki sagriež.
- Izdobtos kartupeļus izsmērē ar eļļu, iekaisa sāli un piparus. Katrā liek nedaudz ceptā bekona un siera, iesit pa olai, pārkaisa sāli un piparus, tad liek krāsnī un 200 grādu temperatūrā cep 20 minūtes vai tik ilgi, līdz olas baltums ir sarecējis.
- Tūlīt pārkaisa pārpalikušo bekonu, sieru un sagrieztos sīpollociņus.
- Klāt var pasniegt zaļos salātus un kādu mērci.