• Kartupeļu pankūkas ar marinētiem burkāniem

    Kartupeļu ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    13. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No žurnāla IEVAS Receptes arhīva
    Rudenīga un svaiga uzkoda. Marinētais burkāns ir lielisks punkts uz i!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    1st
    2 vērtējumi
    5/5

    Marinētu burkānu pagatavošana:

    1. Svaigus burkānus ar dārzeņu mizotāju sagriež strēmelēs.
    2. Katliņā gatavo marinādi: ielej ūdeni, uzvāra, pievieno gaišo balzametiķi, pāris anīsa zvaigznes, sāli, cukuru, ja ir – citronzāli, rozā piparus.
    3. Visu vēlreiz uzkarsē un pārlej burkāniem, ļaujot tiem marinēties apmēram diennakti (kad marināde atdzisusi, burkānus ieliek ledusskapī).

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē