Ļoti vienkāršs un demokrātisks, bet tik garšīgs sautējums! To var ēst tāpat, var pasniegt ar pērļu grūbām kā attēlā, bet var arī ar pastu, bulguru, pupiņām vai rīsiem.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
40m
Kopējais laiks
50m
3 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
eļļa cepšanai
2 sīpoli, nomizoti un sagriezti gabaliņos
2 ķiploka daiviņas, nomizotas un sakapātas
800 g maltas liellopu vai jēra gaļas
1 tējkarote saldās paprikas pulvera
1 tējkarote čili pārslu
1 tējkarote kaltētas piparmētras
sāls pēc garšas
1 ēdamkarote cukura
400 ml konservētu tomātu
2 ēdamkarotes tomātu pastas
800 g kāpostu, sagrieztu gabaliņos (bez kātiem un cietajām kāpostgalvas daļām)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!