• Mīdijas ar kokospienu Taizemes gaumē

    Jūras veltes
    Santa
    Santa
    Laura Dumbere
    16. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Ēdiens līdzinās Tom Kha zupai, buljons ir pasakains, jo mīdijas tam piešķir papildu garšu.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Augstas
    Kopējais laiks
    30m

    Dziļajā pannā uzkarsē eļļu, pievieno sagrieztus sīpolus un ķiplokus, sautē pāris minūtes uz lēnas uguns.

    Pievieno plānos salmiņos sagrieztu ingveru, citronzāli, laima sulu un miziņu, sāli. Minūti pasautē.

    Pievieno kokospienu un uzvāra.

    Pieliek mīdijas, tomātus un čili pipara ripiņas, aizvāko un sautē uz lēnas uguns, līdz mīdijas atvērušās.

    Papildina ar sāli vai laima sulu pēc garšas.

    Pasniedz bļodiņās ar sagrieztiem koriandra zaļumiem.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē