Sastāvdaļas:
Gaišajam biskvītam
- 5 olas
- 5 ēdamkarotes cukura
- 5 ēdamkarotes kviešu miltu
- mazliet citrona miziņas
- 1 tējkarote vanilīncukura
- 1 tējkarote sviesta
Kakao biskvītam
- 5 olas
- 5 ēdamkarotes cukura
- 5 ēdamkarotes kviešu miltu
- 1 tējkarote kakao
- mazliet citrona miziņa
- 1 tējkarote vanilīncukura
- 1 tējkarote sviesta pannas ieziešanai
Krēmam
- 200 g sviesta
- 2 olu dzeltenumi
- 2 ēdamkarotes cukura (ar kaudzi)
- 180 g (nepilna glāze) piena
- 2 tējkarotes kviešu miltu
- citrona miziņa
- vanilīncukurs
Pildījumam un rotāšanai
- 300 g ābolu un dzērveņu biezeņa
- 2-3 ēdamkarotes stipras un saldas kafijas
- pēc patikas - dažādi augļi, ogas, grauzdēti rieksti, sasmalcināta šokolāde u.tt.