• Dzērveņu krēms tortēm un kūkām

    Tortes
    1. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dzērveņu krēms tortēm un kūkām recepte
    Dzērveņu krēms tortēm un kūkām recepte
    Ogu krēms atsvaidzina ļoti saldu biskvītu, labi der duetā ar saldu (piemēram, šokolādes vai vaniļas) krēmu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5

    Pagatavošana ir bezgala vienkārša: ogas ar cukuru sablendē vienmērīgā masā un piejauc iepriekš sagatavotam sviesta krēmam.

    Recepte sviesta krēmam ar iebiezināto pienu:

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē