• Dzērveņu čatnijs

    Piedevas
    19. oktobris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dzērveņu čatnijs
    Dzērveņu čatnijs
    Ļoti pikanta piedeva gaļas un zivju ēdieniem, uzkodām ar sieru, uz maizes. Karstu ielietu burkā un aizvākotu čatniju var uzglabāt vairākus mēnešus.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    25m

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē