• Krāsnī cepta kakla karbonāde

    Cepetis
    Ievas Māja
    Ievas Māja
    7. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krāsnī cepta kakla karbonāde
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Krāsnī cepta kakla karbonāde
    Recepte, ko paglabāt – tā noderēs kā svētku galdam, tā sātīgām ģimenes vakariņām Maiga un tajā pašā laikā viegli pikanta garša.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    2st
    Kopējais laiks
    2st 30m
    1 vērtējums
    0/5

    PADOMI!

    • Vissvarīgākais – nenogulēt īsto brīdi, kad cepetis jāliek krāsnī, un neizņemt ārā negatavu!
    • Garšas dažādībai pirms cepšanas gaļā var injicēt arī garšaugu eļļas, piemēram, rozmarīna eļļu.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē