Cepšana uz sāls palaga ir labākais veids, kā pagatavot bieti. Jūs to varat pēcāk izmantot salātos, pasniegt ar ķimeņu, etiķa un eļļas mērci vai pierīvēt žāvētu ribiņu zupai.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2-4
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
2 vidēji lielas, nevārītas galda bietes
10 ķiploka daiviņas
2 glāzes rupjā vārāmā sāls
300 g saldā krējuma
50 g cietā Parmas tipa siera
60-80 g cietā pelējuma siera (Dor Blue, Trikātas Zilā vai Trikātas Rokfora)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!