• Biešu ievārījums

    Ēd ar garšu
    25. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biešu ievārījums recepte
    Biešu ievārījums recepte
    Ievārījums itin nemaz negaršo pēc bietēm, drīzāk nedaudz atgādina dzērveņu ievārījumu. Ingvera sakne piešķir interesantu garšas niansi.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    3 puslitra burciņas
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5

    IETEIKUMI un PADOMI!

    • Rokas un nazi pēc biešu mizošanas, kā arī rīvi vai gaļas maļamo māšīnu ieteicams mazgāt aukstā ūdenī (vēlams to darīt nekavējoties).
    • Maļot ar gaļas mašīnu, darbs veiksies ātrāk un biešu masa būs viendabīgāka, nekā rīvējot.
    • Valriekstus sasmalcina, ieliekot maisiņā un izdauzot ar āmuru.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē