- Pagatavo krēmu. Katliņā sakuļ olas ar cukuru un miltiem, pakāpeniski pievieno pienu, iemaisa vaniļas cukuru, līdz maisījums ir viendabīgs. Liek uz uguns, nepārtraukti maisot lēni karsē, līdz krēms uzmet burbuli un sabiezē. Padzesētā iemaisa sviestu un tad atdzesē aukstumā.
Lavaša plāksnes (ja nav pilngraudu, var ņemt citas, bet taisnstūra formas) sadala katru 8 daļās, izveidojot 16 plāksnītes. Lai tās padarītu cietas un kraukšķīgas, uz pannas izklātas, uz brīdi ieliek sakarsētā krāsnī, bet, ja krāsni neizmanto, tad plāksnītes izklātas noliek sakalst līdz nākamajai dienai.
Tad katru plāksnīti plānā kārtā pārklāj ar atdzesētu krēmu. Tas nekas, ka kalstot tās ir kļuvušas nelīdzenas, – liekot citu virs citas un piespiežot, tās izlīdzinās, nav arī jāuztraucas, ka salūzīs. Tā izlieto 15 plāksnītes un krēmu, pēdējo plāksnīti saberž un pārkaisa virsai. Kūka ir griežama un ēdama tūlīt, kamēr vēl kraukšķīga. Uzglabājot ilgāku laiku, plāksnītes atkal kļūs mīkstas.