• Vistu filejas kokosā ar augļiem

    Austrumnieciskas garšas
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    26. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vistu filejas kokosā ar augļiem
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Vistu filejas kokosā ar augļiem
    Pagatavo vakariņām kaut ko eksotisku. Vistu filejas kokosā ar augļiem savieno sevī kontrastējošas garšas, kas rada perfektu saskaņu ideālā maltītē. Recepte ir vienkārša un viegli saprotama.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    25m
    2 vērtējumi
    0/5
    • Filejas gareniski pārgriež uz pusēm, apviļā miltos, tad ar sāli un pipariem sakultās olās, visbeidzot – kokosa skaidiņās.
    • Sakarsētā eļļā apgrozot izcep.
    • Citā pannā sakarsētā eļļā apcep ananasa šķēles un gareniski pārgrieztus banānus. Augļus no pannas noņem.
    • To vietā apcep 1 ēdamkaroti miltu un kariju, iemaisa 1 glāzi ūdens, pievieno saldo krējumu, nedaudz pavāra, pievieno citrona sulu, pēc garšas sāli, cukuru, piparus, pārlej filejām un augļiem.
       

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē