Veģetārais borščs ir biešu zupa, kas garšo izcili labi un kuru var pagatavot ļoti ātri, jo bietes un citus dārzeņus pirms likšanas katlā apcep uz pannas.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5
Sastāvdaļas:
1 sīpols, nomizots un sagriezts daiviņās
6 ķiploka daiviņas, sakapātas vai saspiestas
1 neliela pētersīļa sakne vai 1/3 selerijas saknes
2-3 bietes, nevārītas
2 burkāni
3-4 kartupeļi
1/4 kāpostgalvas
2 l dārzeņu buljona (no kubiņiem ar samazinātu sāls saturu)
2-5 ēdamkarotes tomātu pastas
1 tējkarote saldās paprikas pulvera
1 tējkarote koriandra pulvera
2-3 ēdamkarotes ābolu etiķa
2 lauru lapas
sāls, pipari
rapšu vai saulespuķu eļļa un gabaliņš sviesta cepšanai
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!