Recepte, kas liks mazos zaļos Briseles kāpostus, ja ne iemīlēt, tad dziļi cienīt jau nu noteikti! Turklāt, cik šie salāti glīti, sātīgi un veselīgi! Noderēs svētku laikam!
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Personas
2-3
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
500 g Briseles kāpostu, pārgriezti uz pusēm
50 g lazdu riekstu, viegli apgrauzdēti un rupji sakapāti
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!