PADOMI un IETEIKUMI!
- Lai makaroni nezaudētu savu kvalitāti, tos liek verdošā ūdenī. Tam noteikti jāpievieno sāls un mazliet labas olīveļļas. Vārīšanās ilgums atkarīgs no izstrādājuma veida. Svarīgi nepārvārīt!
- Vistas filejai var pievienot jebko: gabalos sagrieztus tomātus, šķēlēs sagrieztus cukīni, strēmelēs sagrieztu papriku, šķēlēs sagrieztus vai sakapātus sīpolus, veselas vai šķēlēs sagrieztas sēnes, veselas jaunas kukurūzas vālītes.
- Gaļu pirms cepšanas var aromatizēt ar sakapātiem ķiplokiem, citrona sulu, ierīvēt ar kardamona pāksti un garšvielām - piemēram, ar kariju vai nedaudz kurkumas (krāsai).
- Gatavojot vistas un dārzeņu sacepumu austrumnieku gaumē, saldā krējuma vietā pievieno medu, ingveru, citronu sulu. Šajā gadījumā labāk izmantot vokpannu.