Austrumu virtuves cienītāju kļūst arvien vairāk. Lūk, idejas, ja vēlies eksperimentēt un pagatavot tradicionālo liellopa gaļu, cūkgaļu un dārzeņus indiešu garšvielās.
Sarežģītība
Augsta
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
1 glāze sarkano lēcu
1 liels sīpols
2 nelieli burkāni
5 daiviņas ķiploka
1 mazs, svaigs čili
1 ēdamkarote kurkumas
sāls, pipari
1 ēdamkarote vīnogu sēklu eļļas (vai olīveļļas)
15 g sviesta
1 tējkarote kumina
1 tējkarote sinepju sēklu
1 tējkarote karija
400 g sasmalcinātu konservētu tomātu
koriandra un piparmētru lapiņas servēšanai
Piedevām
2 ēdamkarotes vīnogu sēklu eļļas (var lietot olīveļļu)
2 lieli sīpoli, plāni sagriezti
200 g smags baklažāns, sagriezts 2 cm lielos gabalos
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!