Sastāvdaļas:
- 4 sasmalcināti kaltēti sarkanie čili
- 3 tējkarotes kumina sēklu
- 1,5 tējkarotes melno piparu graudu
- 1 tējkarote koriandra sēklu
- 1 tējkarote sinepju sēklu
- 1/4 glāzes vīnogu sēklu eļļas (var lietot olīveļļu)
- 1 liels sīpols
- 4 ķiploka daiviņas
- 3 cm liels ingvera gabals
- 1 tējkarote sāls
- 1 tējkarote brūnā cukura
- pustējkarote Indijas garšvielu maisījuma "Garam masala"
- 1/4 glāzes vīnetiķa
- 1,6 kg cūkas šķiņķa, kas sagriezts nelielos gabalos
- 2 kardamona pākstis
- 1 kanēļa standziņa
Recepti vari papildināt ar kariju, kā arī regulēt asumu ar čili. Pasniedz ar rīsiem.