• Cepti dārzeņi ar tomātu salsu

    8. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepti dārzeņi ar tomātu salsu recepte
    Cepti dārzeņi ar tomātu salsu recepte
    Ideja romantiskām un pikantām vakariņām!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti

    Kā gatavo tomātu salsu:

     

     

    Kā gatavo dārzeņus:

     

    1. Uz cepešpannas saliek nomizotas, rupjos gabalos sagrieztas bietes, ripās sagrieztu kabaci un garenās, plānākās šķēlītēs sagrieztus burkānus.
    2. Krāsni uzkarsē līdz 180 grādiem, uz pannas uzlej olīveļļu un cep dārzeņus apmēram 15–20 minūtes.
    3. Sviesta pupiņas cep atsevišķi. Vispirms tās blanšē, pēc tam liek uz pannas apcepties sviestā, kam nedaudz pievienots baltvīns.
    4. Kad gatavie dārzeņi izņemti no krāsns, tiem pievieno sviestā un vīnā apceptās sviesta pupiņas.
    5. Dārzeņus šķīvī kārto pēc izvēles. Pārlej tomātu salsu.
    6. Dekorē ar pētersīļa vai bazilika lapiņām. 

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē