Šī recepte nāk no Itālijas, ko var pagatavot tad, kad mājās nav pilnīgi nekā ēdama. Desmit minūšu laikā var uzburt šo mērci, kura šķitīs pats garšīgākais ēdiens pasaulē. Iegrimstiet Venēcijas garšu pasaulē!
Sarežģītība
Zema
Personas
3
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
1 liels sīpols
4 lielas ķiploka daiviņas
1 konserva kārba tunča savā sulā (160g), tikai neņemiet pļurā samalto sviestmaižu tunci
2 kārbas konservētu tomātu gabaliņos savā sulā (400g, ar baziliku)
3 ēdamkarotes olīveļļas
ēdamkarote zaļo olīvu bez kauliņiem
rupjā sāls, malti melnie pipari, kaltēta raudene vai baziliks
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!