Zivij der klāt arī spināti un redīsu salāti.
- Ja gatavojam ziemas spinātus, tie uz divām sekundēm jāblanšē karstā ūdenī.
- Redīsus un citrona miziņu sarīvē, pielej nedaudz citrona sulas un olīveļļas un visu sacep uz pannas.
- Ķirštomātiņus pārgriež uz pusēm, pārkaisa nedaudz sāls un brūnā cukura un liek ar sviestu ieziestā cepešpannā karamelizēties.
IETEIKUMI!
- Ja vēlas ieturēt Kanāriju salu akcentu, piedevās akmeņasarim der pagatavot papas arrugadas, kas spāņu valodā nozīmē dusmīgie kartupeļi.
Tie ir ļoti stiprā sālsūdenī (divas milzīgas saujas jūras sāls) vārīti nelieli jaunie kartupeļi ar visu mizu. - Nesabojājiet zivs dabisko garšu ar liekām garšvielām, svarīgi to arī nepārcept.
- Ja nav pieejams akmeņasaris vai dorada šā ēdiena klasiskajā variantā, var izmantot arī svaigu vietējo zandartu. Vienīgi jārēķinās, ka zandarts ir liesa zivs un, to cepot par ilgu, ātri var kļūt sausa.