Šo recepti mums piedāvā Rīgā dzīvojošais amerikānis Maikls Jūdžins Perdue jeb vienkārši Maiks projekta «Tiekamies pie viena galda» ietvaros. Maiks saka: «Šī ir lieliska uzkoda, kas labi piestāv gan pie alus, gan vīna. Klasiski uz vienu sieru jāņem puse sarkanā sīpola, bet mums garšo, ja to ir vairāk.»
Projektu “TIEKAMIES PIE VIENA GALDA – 2. sērija” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par “TIEKAMIES PIE VIENA GALDA – 2. sērijas” saturu atbild «Žurnāls Santa».
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!