• Pildītā trīs sieru un tomātu bagete

    Garda uzkoda
    Daina Lapiņa
    14. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Trīs sieru un tomātu maize.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    1st
    • Bagetei nogriež virsiņu un ar pirkstiem izplēš mīkstumu, atstājot aptuveni puscentimetru biezu maliņu visapkārt.
    • Liek ar cepampapīru izklātas cepampannas vienā malā.
    • Olām atdala dzeltenumus, sakuļ tos ar krējumu, sinepēm, sāli, pipariem un mazliet cukura.
    • Iemaisa sagrieztus lociņus, sarīvētu puscieto sieru un gabaliņos sagrieztus kaltētos tomātus.
    • Stingri saputo olu baltumus un iecilā maisījumā.
    • Ar to piepilda tukšo bageti, virsū klāj mīksto kazas sieru, pārkaisa sarīvētu cieto sieru.
    • Blakus bagetei kārto veselus vai lielākus uz pusēm pārgrieztus tomātiņus, visu pārslaka ar eļļu.
    • Pannu liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep aptuveni 30 minūtes, līdz bagetes pildījums ir uzpūties un iekrāsojies zeltains un tomātiņi blakus ir apcepušies.
    • Dažas minūtes padzesē, tad griež biezās šķēlēs, virsū kārto tomātiņus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē