- Bagetei nogriež virsiņu un ar pirkstiem izplēš mīkstumu, atstājot aptuveni puscentimetru biezu maliņu visapkārt.
- Liek ar cepampapīru izklātas cepampannas vienā malā.
- Olām atdala dzeltenumus, sakuļ tos ar krējumu, sinepēm, sāli, pipariem un mazliet cukura.
- Iemaisa sagrieztus lociņus, sarīvētu puscieto sieru un gabaliņos sagrieztus kaltētos tomātus.
- Stingri saputo olu baltumus un iecilā maisījumā.
- Ar to piepilda tukšo bageti, virsū klāj mīksto kazas sieru, pārkaisa sarīvētu cieto sieru.
- Blakus bagetei kārto veselus vai lielākus uz pusēm pārgrieztus tomātiņus, visu pārslaka ar eļļu.
- Pannu liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep aptuveni 30 minūtes, līdz bagetes pildījums ir uzpūties un iekrāsojies zeltains un tomātiņi blakus ir apcepušies.
- Dažas minūtes padzesē, tad griež biezās šķēlēs, virsū kārto tomātiņus.
Pildītā trīs sieru un tomātu bagete
Garda uzkoda
14. oktobris, 2019
Komentēt
Trīs sieru un tomātu maize.