Svarīgi! Rullīšus liek pannā ar šuvi uz leju, pretējā gadījumā tie var atvērties.
Vienkāršākais un ātrākais variants!
Ja tādā brīdī ledusskapī ir arī siers, pietiek, lai aši pagatavotu gardu uzkodu tikai divos soļos:
- Uz tortiljas uzrīvē siera kaudzīti un izlīdzina to pa tās vienu apaļo pusi. Otru pusi pārloka pāri un ar plaukstu pāris reižu piespiež, lai neveras vaļā.
- Ar sieru pildītās pārlocītās tortiljas apcep pannā no abām pusēm zeltaini brūnas – tas prasa pāris minūšu! Var ēst gan tāpat, gan ar skābo krējumu vai kādu pašvārītu vīriešu zapti. Lieliski, ja piedevās ir kādi zaļie salāti.
Ko vēl pildīt tortiljās?
- Svaigi: rīvēts Holandes siers + sīki sagriezti zaļie lociņi + svaiga tomāta gabaliņi
- Pikanti: rīvēts Čedaras siers + čorizo desas šķēles
- Sātīgi: tomātu mērce + apcepta maltā gaļa + sarkanās pupiņas + rīvēts siers
- Picai līdzīgi: rīvēts mocarellas siers + tomātu mērce + svaigs baziliks
- Asi: rīvēts Holandes siers + plānas čili šķēlītes vai marinētas halapenjo šķēlītes + svaigs koriandrs.