- Atlaidinātu mīklas plāksnīti izrullē lielāku un plānāku, garenvirzienā pārgriež uz pusēm un šķērsām sadala 4 daļās, izveidojot 8 kvadrātiņus. Tos iespiež ar eļļu vai sviestu iesmērētās mazās mafinu veidnītēs un ieklāj bazilika lapiņu.
- Katrā liek gabaliņu siera, klāt liek piciņu pesto un gabaliņu kaltētā tomāta. Olu sakuļ ar krējumu, sāli, pipariem, pārlej pildījumam, pārber ciedru riekstus, pārkaisa čili pārslas.
- Liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep aptuveni 15 minūtes, līdz maizītes ir skaisti apcepušās. Vēl siltas no veidnītēm izņem, vēlāk to būs grūti izdarīt.
Brī, bazilika un ciedru riekstu minimaizītes

- Sarežģītība
- Vidēja
- Personas
- 8
- Izmaksas
- Vidējas
- Sagatavošanās
- 20m
- Pagatavošana
- 20m
- Kopējais laiks
- 40m