• Biešu gaspačo ar āboliem un sāļo putukrējumu

    Sātīgi ēdieni
    Santa
    Santa
    30. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biešu gaspačo ar āboliem un sāļo putukrējumu
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Biešu gaspačo ar āboliem un sāļo putukrējumu
    Eleganta, interesanta aukstā zupa – krēmzupa, ar bietēm, āboliem un putukrējuma cepurīti. Šādu to var pasniegt viesiem īpašos svētkos.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē