Šī ir fiksā pastas recepte ar divām versijām – pirmā aktuāla pavasarī, kamēr vēl dabūjami lakši jeb savvaļas ķiploki, bet otru var gatavot gandrīz visu gadu, kad vien pieejami svaigi pētersīļi.
Sarežģītība
Zema
Personas
2
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
300 g spageti
4 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes čili eļļas
saišķītis svaigu lakšu vai pētersīļu
2–3 ķiploka daiviņas (ja gatavo lakšu versiju, ķiplokus nevajag)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!