• Vista valriekstos ar dārzeņu rīsiem

    Garšos arī bērniem
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    16. maijs, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vista valriekstos ar dārzeņu rīsiem, kukurūzu un zirnīšiem
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Vista valriekstos ar dārzeņu rīsiem, kukurūzu un zirnīšiem
    Šī viegli iemarinētā vista ir varen garda iedvesma vakariņām! Tā būs sulīga, ar tomātu mērci vēl tās garoziņā un paspilgtinās jau tā krāšņos rīsus.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

    Rīsiem

     

    Vistai

    1. Vistas fileju sagriež gabaliņos.
    2. Olas baltumu sajauc ar kartupeļu cieti, tomātu mērci un majonēzi, visu samaisa un pieliek sagriezto gaļu. Vēlreiz visu kārtīgi sajauc un ļauj 10–15 minūtes pastāvēt istabas temperatūrā, lai fileja piesūcas ar garšvielām.
    3. Tad gaļu liek pannā, pārsedz ar vāku un, vairākas reizes apmaisot, cep, līdz filejas gabaliņi ir zeltaini.
    4. Gatavai gaļai pārlej sojas mērci un pārkaisa sasmalcinātus valriekstus.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē