• Tītara šķiņķa cepetis ar rudens dārzeņiem

    Cepetis
    14. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tītara šķiņķa cepetis ar rudens dārzeņiem
    Tītara šķiņķa cepetis ar rudens dārzeņiem
    Ak, kāds svētku ēdiens! Vorčestras mērce tītaram iedevusi pikantu garšu, sezama eļļa – tīkamu grauzdējuma niansi. Saldie dārzeņi ar riekstiem maigi papildinās tītara gardo miesu. Klāt ieteicams servēt nedaudz rīsu, vārītus brokoļus vai zaļos lapu salātus. Iemalkot labu Chardonnay. Aizdegt sveces. Un secināt, ka pat vistumšākajam gadalaikam piemīt savs mājīgums un iekšējs skaistums.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē