Ak, kāds svētku ēdiens! Vorčestras mērce tītaram iedevusi pikantu garšu, sezama eļļa – tīkamu grauzdējuma niansi. Saldie dārzeņi ar riekstiem maigi papildinās tītara gardo miesu. Klāt ieteicams servēt nedaudz rīsu, vārītus brokoļus vai zaļos lapu salātus. Iemalkot labu Chardonnay. Aizdegt sveces. Un secināt, ka pat vistumšākajam gadalaikam piemīt savs mājīgums un iekšējs skaistums.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5
Sastāvdaļas:
1 tītara šķiņķis ar kaulu (respektīvi, augšstilbs)
6 ķiploka daiviņas
sula no viena citrona
1.5 ēdamkarotes Vorčesteras mērces
4 ēdamkarotes kukurūzas eļļas
pustējkarote sezama eļļas
rupjā sāls, malts muskatrieksts un čili garšvielu maisījums
1 ēdamkarote svaigu timiāna lapiņu
1 glāze vistas buljona ar pazeminātu sāls daudzumu
Dārzeņiem
1 saldais kartupelis
500 g ķirbja
2 burkāni
3 saujas Indijas riekstu
1 tējkarote koriandra sēklu
sāls, malti melnie pipari un kukurūzas eļļa cepšanai
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!