• Sutināti sarkanie kāposti ar brūkleņu ievārījumu

    7. marts, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sutināti sarkanie kāposti ar brūkleņu ievārījumu recepte
    Sutināti sarkanie kāposti ar brūkleņu ievārījumu recepte
    Lai iegūtu mīkstus kāpostus, tie būs krāsnī jānotur stundu, bet, ja labāk tīk stingrāki, pietiks ar 20–30 minūtēm.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Izmēģini ar pīles cepeti!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē