Medījuma gaļa ir ekoloģiski tīra, veselīga un liesa, turklāt garšas ziņā tā vislabāk sader ar mūsu pašu sezonas dārzeņiem, ogām, grūbām. Tātad pilnībā atbilst mūsu filozofijai par izsmalcinātu, taču no vietējiem produktiem pagatavotu, veselīgu sezonas ēdienu.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
1.5 kg stirnas pakaļkājas
0.5 kg sagrieztu dārzeņu- burkānu, sīpolu, ķiploku
dažas lauru lapas
daži timiāna zariņi
200 ml sarkanvīna
vasaras ogas- jāņogas, avenes, kazenes, mellenes
200 g grūbu
100 ml saldā krējuma
50 g rīvēta Parmas siera
50 g skābā krējuma
20 g kapātu zaļumu (dilles, pētersīļi, koriandrs, estragons)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!