Sastāvdaļas:
- 2 šķēles Jaunzēlandes liellopa filejas steika
- sāls, pipari
Cafe de Paris sviesta pagatavošanai
- sviests
- salvija
- fenheļa sakne
- karijs
- ķiploks
- sāls, pipari
Kāpostu biezenim
- 200 g zaļā kāposta
- nedaudz spinātu
- 50 g sviesta
- 30 g saldā krējuma
- sāls, pipari
- 1/2 šalotes sīpola
Kukurūzas biezenim
- 1 svaigas kukurūzas vālīte ( var izmantot arī saldētu kukurūzu)
- 1/2 šalotes sīpola
- 100 ml saldā krējuma
- 100 ml piena
- sāls, pipari
Kukurūzas putras sacepumam
- 1 šalotes sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 30 g eļļas
- 30 g sviesta
- 200 ml vistas buljona
- 60-80 g polentas
- nedaudz Cafe de Paris sviesta
- nedaudz rīvēta Parmas siera