• Pīles krūtiņa ungāru gaumē

    Gaļas ēdieni
    9. aprīlis, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pīles krūtiņa ungāru gaumē recepte
    Pīles krūtiņa ungāru gaumē recepte
    Pīles krūtiņas, kas pietiks visiem ēdājiem. Pagatavotas cepamajā maisā, kas nodrošina garšu sajaukšanos un pīles pilnīgu izcepšanos. Lai labi garšo!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Pīli pasniedz karstu ar dārzeņiem un, piemēram, svaigiem tomātiem, marinētiem gurķiem; ja vēlas, arī svaigiem āboliem. Pīli var pasniegt arī ar rīsiem, lai varētu baudīt ēdienā izveidojušos mērci. Nākamajā dienā pīle lieliski garšo arī auksta, piemēram, salātos vai uz sviestmaizes. 

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē