Arī šī recepte ir smieklīgi vienkārša, no itāļu un austriešu virtuves klasikas. Taisni metas zaļš gar acīm, jo ir vasara, zirņu laiks un tik garšīga dzīvošana! Gatavojiet kaut katru otro dienu. Šis ēdiens jūs nekad nenogurdinās un nekad jums neapniks.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
250 g bantīšu (farfalle) vai gliemežvāku pastas
tējas krūze lobītu cukurzirņu
40 g sviesta
200 g saldā krējuma
150 g smalki rīvēta Parmas vai cita laba cietā siera
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!