• Panīrs jeb mājas siers

    Austrumnieciskas garšas
    28. decembris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Panīrs jeb mājas siers
    Panīrs jeb mājas siers
    To var izmantot dažādos veidos – apcept garšvielās, vārīt eļļā, pievienot rīsu un dārzeņu ēdieniem, gatavot desertus.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    2 vērtējumi
    5/5

    Baudi to saldu vai sāļu .

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē