• Liellopa steiks šokolādes un sarkanvīna mērcē

    Gaļas ēdieni
    8. marts, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Liellopa fileja šokolādes un sarkanvīna mērcē recepte
    Liellopa fileja šokolādes un sarkanvīna mērcē recepte
    Sulīga liellopa fileja ar kārdinošu vīna mērci nesteidzīgai baudīšanai sveču gaismā.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    2
    Izmaksas
    Vidējas

    ! Ja ir ieduramais steika termometrs, vidēji gatava, rozīga gabaliņa temperatūra būs apmēram 55 grādi. Ievēro termometru ievietot gaļā gatavošanas noslēgumā, lai pa tā caurumu neiztecētu tās suliņa.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē