Šis ēdiens ir vienkārši pagatavojams, pēc būtības tas ir tikai rīsu sautējums ar piedevām... Piedāvājam lauku risoto recepti, kurā izmantoti dārzeņi, siers un olas dzeltenums, un šo risoto varat baudīt brokastīs (tajā taču ir speķis ar olām), pusdienās vai vakariņās.
Sarežģītība
Zema
Personas
6
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
210 g risoto (arborio) rīsu
1 mazs sīpols
2 ķiploka daiviņas
1 vidējs burkāns
2 seleriju kāti
4 šķēles kūpināta vai sālīta speķa
80 ml baltvīna
25 g sviesta
4 ēdamkarotes smalki sarīvēta Parmas vai cita laba cietā siera
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!