• Lagman — uzbeku nūdeļu zupa

    Gaļas ēdieni
    9. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lagman - uzbeku nūdeļu zupa recepte
    Lagman - uzbeku nūdeļu zupa recepte
    Zupas galvenās sastāvdaļas ir jēra gaļa un īpaši gatavotas nūdeles, kuras, tāpat kā pašu zupu, dēvē par lagman. Savukārt pārējās sastāvdaļas – dārzeņi, garšvielas un zaļumi – mainās atkarībā no reģiona, kur zupa tiek gatavota, un, protams, no gatavotāja gaumes un ģimenes tradīcijām.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    2 vērtējumi
    5/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē