Sastāvdaļas:
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 smalki sakapāti sīpoli
- 3 smalki sakapātas ķiploka daiviņas
- 500 g maltas liellopu gaļas
- 500 g smalki sagrieztas liellopa gaļas
- 800 g konservētu tomātu gabaliņu savā sulā
- 250 ml tumšā alus
- 250 ml stipras kafijas
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
- 200 ml buljona
- 2 ēdamkarotes čili pulvera
- 1 ēdamkarote brūnā cukura
- 1 ēdamkarote kakao
- pustējkarote kaltētas raudenes
- 1 romiešu ķimeņu
- sāls, svaigi malti melnie pipari
- 3 smalki sakapātas čili pākstis bez sēklām
- 3 mazas bundžiņas sarkano pupiņu
- 1 tējkarote malta koriandra