Sastāvdaļas:
- jēra muguras fileja
- labi daudz garšvielu- kuminu (romiešu ķimenes), koriandru, kanēli, maltu saldo papriku, sāli, piparus, cukuru
- 1 mazs sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 svaiga kukurūzas vālīte
- 2 palieli tomāti
- 1 dzeltena paprika
- 1 sarkana paprika
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 ēdamkarote sviesta
- etiķis (vīna, ābolu, ķiršu vai cits) pēc garšas un patikšanas
Mērcei
- 2 saujas svaigu (vai saldētu) upeņu
- 75-100 g jebkādas augļu sulas (piemēram upeņu, ābolu vai apelsīnu, vislabāk- svaigi spiestu)
- 2 ēdamkarotes cukura
- 20 g stiprā alkohola (konjaka, brendija, kalvadosa vai kāda cita)