• Itāļu risoto

    Baudi ar vīnu
    18. oktobris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Itāļu risoto
    Itāļu risoto
    Ideālā risoto graudiņš iekšpusē vēl ir viegli paciets (al dente, kā saka itāļi), bet no ārpuses – mīksts jo mīksts.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē