Sastāvdaļas:
- 1 neliels, stingrs baklažāns
- 2 mazi, jauni kabači
- 2 stingri sarkanie tomāti
- 2 nelieli sarkanie sīpoli
- 6-8 nomizotas, veselas ķiploka daiviņas
- 3 saujas (200 g) pākšu zirnīšu
- sauja sīki sagrieztu pētersīļu lapiņu
- viens cūkgaļas filejas gabals
- olīveļļa cepšanai
- sāls, malti melnie pipari, maltas koriandra sēklas
Mērcei
- 8 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 ēdamkarotes baltā balzametiķa
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 2 tējkarotes sezama eļļas
- 3 ēdamkarotes apceptu kaņepju sēklu vai kaņepju staks pēc garšas
- sāls, malti melnie pipari
P. S. Izmēģini uz pannas sviestā sacept mazas gailenītes ar kaņepju sēklām!