• Cepta zivs ar fenheli

    20. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta zivs ar fenheli
    Cepta zivs ar fenheli
    Fenhelis mūsu ēdienkartē ienāk pavisam lēnām, toties nepamatoti, jo tas ir tik vērtīgs mūsu veselībai. Tas satur ļoti daudz C vitamīna, ir bagāts ar E vitamīnu, betakarotīnu, magniju, kāliju, kalciju un dzelzi. Fenheli var ēst zaļu, pievienot sautējumiem, sacepumiem, zupām, gaļas un zivju ēdieniem.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē