Sastāvdaļas:
- 600 g sama filejas
- selerijas sakne
- 100 g gaileņu
- burkāns
- piciņa sviesta
- ķiploka daiviņa
- sāls, pipari
Biezenim
- 400 g zaļo zirnīšu
- nažagals sodas
- 50 ml kaņepju eļļas
- sāls, muskatrieksts
Krēmam
- 200 g gaileņu
- nedaudz timiāna un rozmarīna
- sīpols
- dažas ķiploka daiviņas
- eļļa cepšanai
- nedaudz sviesta
- nedaudz sojas mērces
- nedaudz saldā krējuma
- nedaudz kausētā siera (vai krēmsiera)
Mērcei
- sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- timiāna zariņš
- pētersīlis
- 100 ml baltvīna
- 100 ml upes vēžu vai zivs buljonu
- 100 ml saldā krējuma
Marinādei
- timiāns, rozmarīns
- ķiploka daiviņa
- kaņepju eļļa
- sāls, pipari
- piciņa sviesta