• Cepta bute ar vīnogām un artišokiem

    24. janvāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta bute ar vīnogām un artišokiem recepte
    Cepta bute ar vīnogām un artišokiem recepte
    Cepeškrāsnī cepta zivs nevar neizdoties, ja tai uzlej šļuku baltvīna, uzber dažas saujas vīnogu, pievieno sviestu, garšvielas un citronu, jūs iegūstat šedevru.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē